Diensten en onderhoud

Altijd online

Optioneel kunt u de Ajax Systems Hub voorzien van een Yourpos 4G datasim. Hiermee verhoogt u de betrouwbaarheid waardoor het systeem ook zal functioneren en doormelden indien het vaste internet uitvalt.

Eenmalige aanschaf
€ 7,50 (excl. BTW)

Maandelijks
€ 9,95 (excl. BTW)

Full service en onderhoud

Wilt u volledig ontzorgt worden dan is een full service en onderhoud bij uitstek geschikt. Yourpos monitort de status van uw producten. Bij een lage accu spanning plannen wij kosteloos een bezoek in voor het vervangen van de accu’s welke tevens zijn inbegrepen, zo staat u nooit voor onverwachte kosten!

   • Accu vervanging inbegrepen
    (arbeid en materiaal)
   • Gratis gebruik van onze helpdesk
    (ma tm zo 9.00 t/m 21.00)
   • Aanpassingen op verzoek binnen 1 werkdag
   • Monitoring en status van apparatuur
   • Gratis Yourpos 4G Sim altijd online

Prijs
€ 19,50 excl. BTW per maand

Doormelding meldkamer

Bent u vaak van huis en niet zelf in gelegenheid om bij doormelding actie te ondernemen dan kunt u ervoor kiezen het systeem aan te sluiten bij onze meldkamer. De Meldkamer monitort uw alarm systeem 24 uur per dag. Bij een eventuele melding komt deze direct binnen bij de alarmcentrale waarna deze direct de eerste opvolging zal doen en u op de hoogte brengt. Bij een meervoudige melding (geverifieerd alarm) kunnen zij de melding doorzetten naar de politie of een aangesloten beveiligingsbedrijf ter opvolging.

Wenst u meer informatie?

2 + 8 =